Markantalo – arvioinnit ja arvostelut
Tee nyt ostoksia Markantalo
Osta Puhelimet ja GPSlta tai
Valitse kategoria
Arvostelujen etusivu > Puhelimet ja GPS – arvostelut

Puhelimet ja GPS – arvostelut

Yleisesti:4,6 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Laatu ja hinta kohtaavat tässä tuotteessa! Akun kesto voisi olla parempi."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,6 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Iphone 4s.... Mikäpä lie sattunut maanantaipäivän puhelin meidän huusolliin:( näytössä heti alkuunsa oli "läntti" ja vaikka oli latauksessa ekan vuorokauden, oli se kaiketi allerginen SIM- kortille."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,1 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Olen käyttänyt puhelinta pari viikkoa ja ensimmäisen päivän tutustumisen jälkeen tärkeimmät toiminnot löytyivät helposti. Erinomaista ovat helpot valikot ja nopea siirtyminen valikosta"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,7 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Samsungin jälkeen kun ottaa tämän käteen niin huomaa että nyt on laadukas puhelin!"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Ostin Nokia Lumia 1020 puhelimen kameran takia, ja tämä lisäakku on todella hyvä, ettei virta lopu ennen sitä tärkeintä kuvaa. Lisäksi kameran saa jalustaan akkukahvan ansiosta. En voisi olla"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Tämä oli jo toinen tällainen Nokia bluetooth jonka hankin. Käyttöönotto on helppoa ja toiminnot yksinkertaiset käyttää. Jos tästä tuotteesta pitää jotain negatiivista kertoa oli että se ei kestänyt"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,3 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Lumia 1520 jopa ylitti odotukseni. Iso ja tarkka kuuden tuuman näyttö tekee laitteesta hyvän nettiselailuun. Eipä ole tullut avattua kannettavaa tietokonetta kovin usein. Akun kesto on hyvä nykyisten"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,2 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Todella kiva ja helppokäyttöinen puhelin. Suosittelen!"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Tarvitsin hyvän peruspuhelimen ja tässä on liikaakin siihen nähden. Näyttö on selkeä ja näppäimet riittävän isot. Akkukin tuntuu kestävän normaalissa käytössä viikon."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:5 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Todella hyvä puhelin, toimii kuten pitääkin. Varmasti kilpailukykyinen omassa luokassaan. Tyylikäs muotoilu, pienenä miinuksena mainittakoon muoviset kehykset, jonka vuoksi pudotessa hajoaa erittäin"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Nokia 1520 tarjoaa parhaan kuvanlaadun ja erittäin nopeat ja hyvintoimivat yhdeytet. Olen erittäin tyytyväinen hankintaani!"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,6 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Varapuhelimeksi hyvä ja kiva käyttää pitkästä aikaan, kun on tottunut kosketusnäyttöihin. Näyttö on sopivan kokoinen perustoimintoihin. Sovelluksia ei voi kauheasti ladata eikä surffailla liiemmmin"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,6 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Kauppa kannattaa. Ainut huono oli se että ei eroa paljon IPhone 4S:ssästä, istuu mukavasti käteen ja onhyvä näyttö."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Kuulokkeiden liitintä paikka sijaitsee todella huonossa paikkaa, koska jos kuulokkeet on kytketty puhelimeen niin puhelimen muu käyttö on silloin todella vaikeaa koska kuulokkeet on tiellä. Muuten"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Todellakin hintansa arvoinen tuote, hyvillä ominaisuuksilla varustettu peruspuhelin, onneks näitäkin vielä tehdään. Ja todella nopea toimitus, yksi kokonainen arkipäivä tilauksesta toimitukseen."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,2 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Hyvä tuote. Auttaa pääsemään eroon ongelmista akun loppumisen kanssa. Näyttää hyvältä Lumia puhelimien kanssa."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4,2 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Todella pieni ja kompakti pidike.toimii hyvin ja ei pilaa kojelaudan ulkonäköä. Helppo ottaa mukaan esim ulkomaan matkalle"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:4 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Omaan käyttövaatimukseeni täyttävä laite,verrattuna aijempiin puhelimiin."... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Tute vastasi odotuksia ja oli sellainen kuin tuotekuvauksen perusteella saattoi päätellä"... (lue arvostelut kokonaan)
Yleisesti:3,8 kaikkiaan 5 tähdestä.
"Sopivankokoinen, selkeä näyttö. Helppokäyttöinen kunhan malttaa hieman lukea ohjeita, netissä hyvä käyttöopas. Puhelimen mukana tullut ohje aika suppea."... (lue arvostelut kokonaan)
<<edell. 1 2 3 4 5 ... 10 seur.>>